Starity

Miley Cyrus exhibicionista?

2012. június 24. 11:11   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley újra megtette: egy újabb testrészét fedte föl a lesifotósok előtt. Szándékosak-e a villantásai vagy csak szimpla balesetek?

hirdetés
Miley Cyrus exhibicionista?

Úgy tűnik, Miley Cyrus nehezen tud fedetlen maradni. A hamarosan házasodó lány fiatalabb korában sem volt ártatlan, amikor saját maga által készített pikáns fotók terjengtek róla az interneten, nemrég elfelejtett alsóneműt húzni egy miniruha alá, imád melltartó nélkül sétálgatni, a rendezvényeken kifejezetten szeret mélyen kivágott ruhákat viselni, és most a fenekét is megmutatta egy aprócska rövidnadrágban lehajolva. Az állandó cicivillantásai, és az utóbbi balesete között egyre nagyobb a gyanú, hogy ezek tényleg állandó balesetek-e, vagy éppen ez a cél?

A 19 éves énekesnő éppen egy boltban vásárolgatott két barátnőjével június 20-án, amikor lehajolt valamiért, és a meztelen hátsója teljesen láthatóvá vált. Tudva, hogy a paparazzik követik és lefényképezik minden mozdulatát, miért döntött Miley úgy, hogy ilyen leleplező ruhában mutatkozik, ezzel is fölhívva magára a figyelmet?

A pszichoterapeuta, Dr. Robi Ludwig szerint a célja pont a figyelemfelkeltés volt. „A híresség biznisz arról szól, hogy a figyelem ránk szegeződjön. Bizonyos mértékig ez azt érezteti a hírességekkel, hogy ők fontosak, és sokat számítanak. Egy exhibicionista szeret fitogtatni, és izgalomba jön, amikor a figyelmet kap, és észreveszik. Ha valaki valami normálist csinál, azt nem vesszük észre, így az exhibicionisták az érdeklődés határát feszegetik. Van egy kis feltöltődés a meztelenkedésben, vagy a kissé pajkos viselkedésben."

Ez persze csak feltételezés, de be kell valljuk, az egykori Hannah Montana sztár az utóbbi időkben valóban kicsit többet mutat magából a kelleténél. Reméljük, ezek után jobban fog figyelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek