Starity

Cristofel hivatásos randiguru akar lenni

2012. június 25. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csajozásból próbálna pénzt csinálni a nemrég még zenei karrierbe kezdett kubai skalpvadász. Szolgáltatását ráadásul egyedülállónak tartja Magyarországon.

hirdetés
Cristofel hivatásos randiguru akar lenni

VV Cristofel újabb ötlettel állt elő: ezúttal a csajozással kapcsolatos ismereteit szeretné pénzre váltani, hivatásos randiguru formájában. Állítása szerint, ha valaki, akkor ő tudja, hogy mitől döglik a légy és ezt a tudást bárkivel meg is osztaná.

„Hivatalosan szeretném ezt csinálni, remélem, nem kell hozzá tanári diploma, mert akkor már most lehúzhatom a rolót. Először is leülünk beszélgetni az alannyal, elmeséli a sztoriját, hogy mi a gondja, miért nem megy neki a nőzés, aztán persze azt is, hogy milyen csajt szeretne magának. Ezután kicsit szimatolunk a lány körül, megismerjük a célszemélyt, aztán a srácot megtanítom a csajozásra! Gyakoroljuk a laza csávós járást, a stílust, és a dumát. Szerintem az önbizalom a legfontosabb! A tanítványomnak el kell hitetnie a nővel, hogy ő a legjobb pasi a világon, aki a legjobb nőt akarja magának, vagyis őt” – számolt be a Blikknek a terveiről Cristofel, aki azt is nagyon jól tudja, hogy miként kell megtartani egy barátnőt, miután megszereztük.

„Ha már megvan a csaj, sokat kell babusgatni, hogy lássa, nekünk is van szívünk!” – tette hozzá a macsó, akinek rendőrségi ügye van folyamatban exbarátnője, VV Veronika felpofozása miatt.

Saját zűrös párkapcsolata ellenére már most rengeteg fiúnak sikerrel segített. Nem egy srácot tudna említeni, aki az ő segítségével csajozott be. A sikersztorik után már természetes, hogy belecsapna a bizniszbe, bár az üzleti tervet még nem dolgozta ki.

„Az árakat még nem találtam ki, mert ez az ötlet annyira egyedi, hogy Magyarországon még konkurenciám sem lenne! Én leszek a magyar fizetést kapó cupidó!” – magyarázta büszkén az egyedinek tartott ötletét a kubai macsó.

Valóban nincs konkurencia?

Természetesen van. Lehet, hogy nem kell tanári diploma az elinduláshoz, de nem árt felmérni a piacot, mielőtt belevágunk a lecsóba.

A szakmabeli emberek magukat PUA-knak, vagy pickup artistnak hívják. A kifejezés egy 1970-es könyv, a How To Pick Up Girlsből (Hogyan szedjünk fel nõket?) ered, itthon ismerkedőművésznek vagy nőfelszedő művésznek fordítják.

Az utóbbi években több ezzel foglalkozó szolgáltatás is indult hazánkban, így ha nem ragaszkodunk a nőverő celeb személyes tanácsaihoz, számos alternatívát találhatunk, többek között ilyen a Csábításakadémia, a Kulcs a nőkhöz, vagy a Puart, valamint nyári balatoni tábor formájában is lehetőségünk van csajozást tanulni a Puafesztiválokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek