Starity

Az öt legismertebb sztár versus paparazzó eset

2012. július 07. 00:12   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem titok, hogy Hollywoodban a lesifotósok miatt nehezebb a sztárok élete. Cikkünkben bemutatunk pár esetet, mikor a lesifotósok jártak rosszul.

hirdetés
Az öt legismertebb sztár versus paparazzó eset

Csak képzeljük el, milyen lehet hírességnek lenni Hollywoodban. Kiadtál egy ütős és jó dalt? Ennek előreláthatólag az a következménye, hogy másnap a lesifotósok máris a házad előtt várakoznak, hogy lencsevégre kapjanak és a híroldalaikon vagy az újságaikban jelenjél meg másnap – mikor például éppen vásárolni mennél. Ugyanígy jársz, ha egy érdekes könyvet írtál, vagy egy kasszasikeres filmben szerepeltél, bár a sztárság mostanság nem igényel feltétlenül tehetséget.

A sztároknak köztudottan nincsen magánélete, ennek oka nagyrészt a paparazzók. Legtöbbször ártalmatlanok – azon kívül, hogy lépten-nyomon követnek -, de olyanok is vannak, akik túlzásba viszik a munkájukat, és ők maguk járnak pórul a hírességek elpattant idegei miatt.

Justin Bieber

Mondhatni, Justin Bieber nem kifejezetten rajong a lesifotósokért. A Boyfriend énekese idén májusban ütött meg egy fotóst, miután körbevették őt és barátnőjét, Selena Gomezt. A fotós rendesen kiprovokálta az énekesből a tettlegességet, és álltólag nem lett semmi baja, az eset körül mégis nagy volt a felhajtás.

Britney Spears

Britney legrosszabb időszakában is tudott ütős lenni. Bár 2007 elején nem egy ütős zeneszámmal állt a köztudatban, hanem azzal, hogy egy esernyővel rongálta meg az egyik lesifotós kocsiját. Másnap be is jelentkezett elvonókúrára, de remélhetőleg ennél rosszabb formáját nem fogjuk látni.

Kanye West

A Stronger énekese keményen bebizonyította, hogy tényleg erősebb, mint egy paparazzó. 2008-ban az énekest le is tartóztatták, miután mérgesen megtámadott egy lesifotóst, megragadta a kameráját és a földhöz vágta. Végül Kanye 50 óra közmunkát végzett el tettei következményeként.

Russell Brand

A komikusról nemrég, márciusban vágott vissza egy fotósnak. Katy Perry exét egy iPhone-nal kapták lencsevégre, mire ő fogta a telefont és kidobta az épület ablakából. Később feladta magát a rendőrségen, és kis ideig börtönbe kellett vonulnia. Szabadulása után viccesen azt vallotta, hogy nem bírta látni, ahogy Steve Jobs halála után efféle célokra használják az iPhone-t és nemes tett volt, hogy ezt megállította. Ha Jobs odafentről követi az eseményeket, most biztosan nagyon büszke Russelre.

5. Sean Penn

A két Oscar-díjjal büszkélkedő színésznek a paparazzókkal való összecsapás olyan, akár egy másodállás. A legismertebb esete 1986-ban volt, mikor a hotelszobájában bújkáló paparazzót a kilencedik emelet teraszáról lógatta le. A sztárt gyilkossági kísérlettel vádolták, de végül, miután bocsánatot kért és elhagyta az országot, ejtették a súlyos vádakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek