Starity

Jennifer Lawrence egy elájult lány segítségére sietett

2012. június 26. 14:02   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lawrence korábban is segítőkészségéről volt ismert. Ezt a színésznő legutóbbi tette is megerősíti, amikor egy elájult lányon segített Santa Monica utcáján.

hirdetés
Jennifer Lawrence egy elájult lány segítségére sietett

Úgy tűnik, a színésznő legalább olyan hősies a hétköznapokban, mint a filmvásznon. Jennifer éppen Santa Monica utcáit járta, amikor hirtelen egy fiatal nő összeesett mellette a füvön. A színésznő és egy ismeretlen férfi, aki szintén tanúja volt az eseménynek, azonnal rohantak a földön fekvő nőhöz. A színésznő próbálta felrázni és támogatni az összeesett lányt, közben rögtön kihívta a mentőket, akik később bevitték az illetőt a kórházba.


Jennifer Lawrence az incidens helyszínén. Fotó: X17Online.com

Nem megerősített információk szerint a nagy hőség okozhatta a nő rosszullétét. Kánikulában könnyen előfordul az ilyen, ahogy arról már írtunk, a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen a forró nyári napokon. Mindenesetre nagyon kedves tett volt Jenntől, hogy rohant segíteni, amint tudott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek