Starity

Összeköltözött Adri és Bozont

2012. június 27. 09:09   |   Szerző: Phannie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Megasztár 6-ban találkozott és lelt egymásra a két tehetséges fiatal. Kapcsolatuk új szintre lépett, már együtt is élnek.

hirdetés
Összeköltözött Adri és Bozont

Egy háztartáson osztozik a Megasztár 6 egyik szerelmes párja. Adri és Bozont ráadásul közös munkát is tervez, egy duettet szeretnének énekelni természetesen szerelem témában.

A páros nem tartja korainak ezt a döntést, hiszen a tehetségkutató alatt is egy fedél alatt laktak és van, hogy egy nap csak este találkoznak a sok elfoglaltságuk miatt. Adri testvéréé a lakás, ahol a lány egyedül élt eddig, de most Bozonttal osztoznak, akit egyáltalán nem zavar, hogy női rezidenciába csöppent.

„Nekem elég egy kis hely ahhoz, hogy zenélni tudjak, meg egy másik sarok a cuccaimnak” – nyilatkozta az énekes a Blikknek, aki hozzátette, hogy sok terve van a jövőre, készül a lemeze, íródnak a dalok és örül, hogy a Megasztár nem csak szakmájára, hanem magánéletére is hatással volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek