Starity

Duettet készít Bozont és Nagy Adri

2012. május 27. 18:06   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagy Adri összeköltözésről, duettről és új klipjéről számolt be a TV2 riporterének.

hirdetés
Duettet készít Bozont és Nagy Adri

Még a Megasztár alatt kezdett el bimbózni Bozont és Nagy Adri szerelme. Miután mindkettem kiestek, a dolgok komolyabbra kezdtek fordulni, és a két fiatal hivatalosan is egymásra talált. A keddi klubkoncert után a TV2 riportere Nagy Adrit faggatta, aki többek között elárulta, hogy Bozont már félig hozzá költözött, valamint már közös duetten is dolgoznak.

„Szerettem egyedül élni, viszont azért magányosak voltak az estéim. Tehát maximum a kispárnámhoz tudtam odabújni, vagy a plüssállataimhoz, de azért sokkal-sokkal jobb most Kristófhoz” – mondta Adri, mikor arról kérdezték, egyedül szeretett-e jobban élni vagy párjával.

A riporter azt is megkérdezte, hogy teljesen hozzá költözött-e már a fiú vagy csupán ez egy néhai alkalom. „Hát, szerintem az odaköltözés azt jelenti, hogy az összes cucca ott van az embernek. Most még így hellyel-közzel, de gyakorlatilag minden nap együtt vagyunk, tehát ez egy ilyen félig összeköltözés” – hangzott a lány válasza.

Azonban a riporter a lány további terveire is kíváncsi volt, így karrierjében kitűzött céljairól is faggatta. „Szerencsére érkeztek már felkérések. Nem csak a zenei karrieremet próbálom egyengetni, nagyon szeretnék foglalkozni szinkronszínészettel is. Most azt kezdtem el így, hogy akár beszédtechnika-tanárhoz járni, mert a hangszínemet dicsérték, de hajlamos vagyok a hadarásra, meg ott az artikulálás, úgyhogy nagyon sok mindent kell még tanulnom. – magyarázta Adri – De most felvettük az első dalomat is a Megasztár után, videoklipet is tervezünk, ami körülbelül kettő héten belül le fog forogni.”

Azonban azt is elárulta, hogy barátjával, Bozonttal is szeretnének egy közös dalt, és a fiú már nagyban dolgozik is a szerzeményen: „Tervezünk valami közös produkciót, egyébként. Már valami duettet ő kitalált, így fejben, tehát valószínű, hogy ő fogja írni a dalt. Úgyhogy már vannak közös tervek ilyen szempontból is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek