Starity

Blake Lively rossz az ágyban?

2012. június 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Kitsch és Blake Lively a Savages című film forgatásán találkoztak először, majd pár nap múlva már el kellett játszaniuk, hogy szeretkeznek. Taylor szerint ez nagyon kínos volt.

hirdetés
Blake Lively rossz az ágyban?

Valószínűleg a legtöbb férfi örömmel elfogadná a felkérést, hogy bújjon ágyba a gyönyörű pletykafészekkel, Blake Lively-vel. De a kivétel erősíti a szabályt!

Taylor Kitsch, a Savages című, jelenleg készülő film férfi főszereplője nem repesett az örömtől, amikor megtudta, hogy nem is egy forró jelenetet kell a színésznővel eljátszania.

„Megmondom az őszintét: a szexjelenetek Blake-el borzalmasan rosszak voltak, konkrétan alig vártam, hogy végre túl legyek a dolgon – magyarázta Taylor. – Rengeteget improvizáltunk, annyira ciki volt az egész helyzet. Az még csak rontott rajta, hogy körülbelül három napja ismertük egymást Blake-kel, de máris ezekkel a jelenetekkel kellett szembenéznünk.”

Reméljük, azért a színésznő barátja, Ryan Reynolds nem fog kiakadni Taylor kijelentésén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek