Starity

Sztárok plasztika előtt és után II.

2012. június 30. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nézd meg, mely hírességek választották a plasztikai beavatkozásokat, ha nem voltak megelégedve valamelyik testrészükkel!

hirdetés
Sztárok plasztika előtt és után II.

Manapság már egyre több sztár keres fel plasztikai sebészt, hogy átoperáltasson magán egy-két önmagának nem tetsző dolgot. Előző cikkünkben már bemutattunk néhány hírességet, akik legalább egyszer a kések alá feküdtek, azonban még jócskán akadnak hozzájuk hasonló esetek, így elkészítettük a második összeállítást is.

Amy Winehouse

A tavaly tragikusan elhunyt énekesnőt teljesen magába szippantotta Hollywood. Főként drogok, alkohol, étkezési zavarok és plasztikai műtétek határozták meg életét. Fiatal kora ellenére rengeteg botox kezelésen esett át, valamint feltöltette melleit és a pletykák szerint ajkait is. Sőt, az énekesnő fenékimlantátumokat is szeretett volna berakatni magának, azonban erre már nem került sor.

Ashlee Simpson

A Simpson lányok körében igencsak népszerű a plasztikáztatás. Előző cikkünkből kiderült, hogy az idősebbik Simpson testvér, Jessica átesett néhány szépészeti beavatkozáson, azonban Ashlee is befeküdt az alá a bizonyos kés alá. Pete Wentz exfelesége az orrát csináltatta meg még 2005-ben. A sors iróniája, hogy a lány népszerűsége műtétét követően jelentősen megcsappant, talán a rajongók csalódtak Ashben, aki szeretett volna beilleni a hollywoodi szépségideálba.

Cameron Diaz

Bizony, Cameron Diaz sem olyan természetes, mint gondolnánk. Bevallotta, hogy orrát többször is megoperáltatta, és a rossznyelvek azt beszélik, hogy melleit is nagyobb méretre cserélte. Cameron sosem tagadta, hogy szeretne nőiesebb idomokat magának, azt azonban sosem ismerte be, hogy tényleg a plasztikáztatás mellett döntött volna ilyen téren is.

Dianna Agron

Dianna Agron tavaly, David Letterman műsorában ismerte be először, hogy plasztikai beavatkozásokon esett át. A lány kétszer műtette orrát, először még gimnazista korában, szülei tudta nélkül. A második beavatkozásra a Glee-turné alatt került sor, és az esetet bele is írták a sorozatba, ahol szintén fény derül arra, hogy Dianna karaktere gyermekkorában megműtette orrát. A színésznő azzal magyarázta döntését, hogy gyerekként eltörte orrát, ami csúnyán forrt össze, és nem volt megelégedve formájával.

Donatella Versace

Donatella Versace a tipikus példája a plasztikafüggőségnek. A divattervező 21 évvel ezelőtt kezdte a plasztikáztatást, és bár egykoron sem volt az a tipikus szépség, karakteres arca sokkal jobban nézett ki, mint a mostani, inkább karikatúrára hajazó ábrázata. Az egész egy orrműtéttel kezdődött, majd jöttek az arcfelvarrások, mellplasztikák, később újabb orrműtétek, zsírleszívások, ajakfeltöltések, ránctalanító injekciók. Mára már ott tartunk, hogy alig lehet olyan terültet találni az 55 éves Donatellán, amit ne szabatott volna át.

Dolly Parton

Dolly Partont is a függők közé lehet sorolni. Maga sem tudja megmondani, hányszor végeztek már rajta esztétikai beavatkozásokat, azonban viccesen megjegyezte, hogy ha még egy arcfelvarrást csinálnának rajta, biztosan szétrepedne a bőre. Dolly több tucat arcfelvarrás, ráncfeltöltés és botox injekció nyomát viseli magán, aminek köszönhetően arcmimikája eltűnt, és száját is alig bírja becsukni. Egyes pletykák szerint a 66 éves country csillag ajkait és melleit is feltöltette, azonban ő tagadta ezeket a vádakat.

Nicole Kidman

Nicole Kidman a 90-es években az egyik legnagyobb szexszimbólumnak számított, azonban szépen lassan őt is elkapta a plasztikai láz. Kezdődött minden egy kis botoxszal, majd még több botoxszal, míg végül már nem tudott megálljt parancsolni magának. Arcát is feltöltette, és az egykoron ragyogó szépségből egy puffadt arcú viaszbaba lett. A színésznőről nehéz elhinni, hogy még csak 44 éves, és egykori üde mosolya helyét egy erőltetett, furcsa mosoly vette át, mert szétfeszített arca már képtelen a mimikákra. A pletykák szerint orrplasztikán és ajakfeltöltésen esett át, felvarratta a szemhéját és megnagyobbíttatta melleit is, azonban az injekciózáson kívül semmilyen beavatkozást nem ismert el.

Cher

Ha elhangzik Cher neve, az egyik dolog, ami először eszünkbe jut róla, az a plasztikáztatás. Az egykor felettébb bájos énekesnőnek a beavatkozásoknak köszönhetően teljesen eltorzultak vonásai. Cher egyébként sosem tagadta a műtéteket, elismerte, hogy arcát több alkalommal is felvarrták, melleibe implantátumokat tetetett, majd fel is varratta őket, hogy még feszesebbek legyenek, ezenfelül a fogait is megcsináltatta. Sőt, a híresztelések szerint még lengőbordáját is kivetette karcsúsága érdekében, azonban ezt sosem erősítette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek