Starity

Új szereplő a Gyilkos elmékben

2012. június 29. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy néz ki találtak egy új tagot a profilozók csapatába, A Gyilkos elmék című sorozatba.

hirdetés
Új szereplő a Gyilkos elmékben

Csupán néhány hónapja jelentett be Paget Brewster, hogy ott hagyta a nagysikerű Gyilkos elmék című sorozatot és csapatát, de máris meg van az Emily Prentiss helyére kerülő karakter, akit  Jeanne Tripplehorn fog a vászonra vinni.

Az új szereplőt a nyolcadik évad premierjén mutatják be. A színészek pedig már várják, hogy vele dolgozhassanak. Kirsten Vangsness, azaz a Penelope Garciat alakító színésznő a közelmúltban mondta el, hogy ő már izgatott és várja is, hogy együtt dolgozhat Tripplehornnal.

A színésznő Alex Blaket, azaz a nyelvészetszakértőt fogja játszani, akinek Reiddel van egy közös történetük. „Az olyan emberek, mint Reid tanultak Alextől. Ő szintén egy professzor Georgetownnál” – árulta el Erica Messer a producer.

Egyébként Jeanne Tripplehornt sok filmből ismerhetjük. Ilyen a 1992-es Elemi ösztön vagy A cég. De mostanában láthattuk az HBO egyik produkciójában, aminek a neve Két nő – egy ház.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek