Starity

Skins UK - mi a helyzet veletek?

2012. augusztus 05. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy ideje nem hallottunk már az eredeti Skins szereplőiről. Cikkünkben összeszedtük, mivel foglalkoznak manapság ezek a sztárok.

hirdetés
Skins UK - mi a helyzet veletek?

Előző cikkünkben a Skins USA szereplőivel ismerkedhettünk meg, és megtudtuk, melyikük mivel foglalkozik jelenleg. Most az eredeti Skins-sztéria szereplőgárdáját vettük górcső alá – cikkünkből kiderül, hogy velük mi lett.

Nicholas Hoult – Tony

Szerepe szerint rendkívül okos, kissé számító, és gonosz, szeret másokat manipulálni, ám mégis van benne némi szeretet mások iránt. A második évadban viszont teljesen megváltozik, miután egy busz elüti, és kénytelen mindent újratanulni. Nicholas számára nem volt ismeretlen a színészkedés: a Skins előtt is rengeteg filmben, sorozatban kapott szerepet, már hatévesen a kamerák előtt játszott. A sorozatot követően is több filmben szerepeltették, jelenleg három filmet is forgat.

April Pearson – Michelle

Michelle vakon bízott Tonyban, míg ki nem derült a fiú sötét titka. A sorozatban Jal a legjobb barátnője kiskoruk óta. A második évadtól intim kapcsolatba kerül Siddel, amit végül megbán. April jelenleg nem forgat, a tavalyi évben ért véget a szerepe a Casualty című sorozatban, ahol három szerepet játszott egyszerre.

Mike Bayley – Sid

Sid szerelmes volt Michellebe, és talán jobban meg is érdemelte volna a lány figyelmét, mint Tony. Első számú célpontja Tony mesterkéléseinek, legyen szó bármiről. Igazi szerencsétlen alkat. Egy idő után rádöbben, hogy valójában Cassiet szereti, és még nem késő helyrehozni a dolgokat.

Mikenak ez a szerepe volt az első, 2009-ben kapott egy újabb lehetőséget egy másik sorozatban, ahol két epizód erejéig játszott. Jelenleg egy filmet forgat, aminek a címe We are all freaks, és év végén, vagy a jövő év elején kerül a mozikba.

Mitch Hewer – Maxxie

Maxxie karaktere azért is érdekes, mert a Skins USA-ban nem egy meleg fiú, hanem egy leszbikus lány lett. A srác nyíltan meleg, remek táncos, és kissé komikus figura. A második évadban van egy üldözője, Sketch, aki betegesen szereti őt, ám Maxxie egy idő után durván elutasítja a lányt.

Michtnek sajnos nem sikerült annyira kamatoztatnia a Skins-beli sikereit, mint a többieknek: 2008-ban ugyan kapott egy szerepet egy sorozatban, de az mindössze 8 részig szólt, és azóta nem játszott semmiben. Jelenleg dráma szakon tanul egy egyetemen, ami arra enged következtetni, hogy szeretné még jobbá tenni eddig szerzett színészi tudását.

Dev Patel – Anwar

Anwar egy melegellenes, szigorú muszlim neveltetésben részült srác. Iszik, drogozik, szexel, és naponta ötször imádkozik. Legjobb barátja Maxxie volt, míg össze nem vesztek egy kiránduláson – végül kibékülnek. A második évadban járni kezd Sketchel, Maxxie üldözőjével, majd szakít vele, amikor fény derül arra, hogy Sketch nem is szereti őt.

Akárcsak Mikenak, Devnek is ez volt élete első szerepe, ezt követően be is indult a karrierje. Sorra kapta a szerepeket filmekben, és sorozatokban egyaránt. Jelenleg a Defiant című filmet forgatja, ami jövőre kerül a mozikba, és emellett egyetemre is jár.

Hannah Murray – Cassie

Cassie mentálisan beteg, és evészavarokkal küzdő lány, emellett a bulímia és az önbizalomhiány is kínozza. Szereti a romantikát, és sokszor úgy tűnik, hogy a legrosszabb dolgokra is képes boldogan reagálni. Cassie nagyon szereti Sidet, ám a második évadban összevesznek, és gyakorlatilag áruba bocsátja a testét. Siddel egy idő után azonban sikerül rendeznie a dolgokat. Az évad végén, miután Chris a karjaiban meghal, New Yorkba költözik.

Hannah is azok csoportjába tartozik, akiknek a Skins-beli szereplése volt az első, és amivel sikerült beindítani a karrierjét: A sorozatot követően egy Miss Marple-filmben kapott szerepet, majd sorra jöttek az ajánlatok. Legújabb filmje, az Éjsötét árnyak már készen van, hazánkba május 10-én érkezik majd.

Larissa Wilson – Jal

Jal volt az, aki a bandában összetartotta a dolgokat, és a legjózanabb volt. Klarinéton játszik. Bár igen szép lány, nincs barátja egész addig, míg össze nem jön Chrisszel, akitől terhes lesz. Chris halála után elveteti a babát. Larrisa a Skins után másik sorozatban is szerepet kapott, igaz, csak két részig játszhatott benne. Tavaly szerepelt egy dokumentumfilmben, amiben egy támadás után mutatták be az életet egy londoni iskolában.

Joe Dempsie – Chris

Chris, akárcsak Michelle, naívan szerelmes: ám ő nem egy korabeli lányba, hanem a tanárnőjébe. Bátyja ugyanabban az örökletes betegségben halt meg, amiben Chris is a második évad végén. Tipikus drogos, de jó tulajdonságai is vannak, például tiszteli a bátyját, és szívből szereti Jalt.

Joe sem számított kezdőnek a szereplők között, a Skins előtt ugyanis számtalan filmben szerepelt: karrierje az ezredfordulón indult be, a Peak Patrice-sorozatban egy kisebb szerepet kapott. Egy ideig a Trónok harca című sorozatban játszhatott, jelenleg egy Notthingami iskolában tanul.

Kaya Scodelario – Effy

Effy sosem beszélt, titokzatos, meghatározhatatlan, és rendkívül szabad. Tony húga. A második évadban mindig azon igyekszik, hogy mások életét jobbá tegye. Kaya a Skins előtt egy Hold című filmben szerepelt, majd a sorozat utén három filmben játszhatott, a legutolsó 2011-ben az Üvöltő szelek volt. A hírek szerint most több filmet is forgat egyszerre, de még kétséges, melyikből lesz valami. A Twenty8k című alkotás viszont kész, de arról nincs információ, mikor kerül a magyar mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek