Starity

Avril Lavigne új tetkókat csináltatott

2012. július 03. 10:10   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnek újabb tetoválásai vannak, amiket nemrég Franciaországban szerzett be magának.

hirdetés
Avril Lavigne új tetkókat csináltatott

Avril Lavigne-nek rengeteg tetoválás díszíti testét. Akadnak nagyobbak is, de a legtöbbjük kisebb. Most úgy tűnik, hogy egy újabb nagy tetkót szerzett be magának nem régi útján, amikor Franciaországban nyaralt.

Az énekesnő nemrég fejezte be az új albuma utómunkálatait, és bejelentette, hogy kipiheni fáradalmait, mielőtt belekezd ötödik korongja népszerűsítésébe. Két hónapot töltött Franciaországban, ahol nem csak új hajat csináltatott magának, hanem újabb tetoválásokat is.

Az egyik új szerzeményt akkor villantotta ki, amikor Chad Kroegerrel vásárolgatott Párizsban. Akkor csak félig lehetett látni, a ruhamárkájábak a logóját, ami egy halálfej. Nem rég megint Chaddel kapták lencsevégre Los Felizben, ahol mégegy tetoválást megvillantott.


Avril és Chad Los Felizben


A halálfejes és a francia szöveges tetoválás [avril-source.com]

A második tetoválás egy francia szöveg: La vie en rose, ami magyarul annyit tesz, hogy rózsaszínben az élet. Ez azt is jelentheti, hogy az énekesnő talán újra szerelmes, hisz nem rég olyan pletykák is napilágot láttak, hogy összejött Kroegerrel, de az is lehet, hogy csak simán pozitívan látja az életet.

De ez még nem minden. Egy harmadik tetoválás is felbukkant Avril kezén, amikor ép hazafelé tartott. Az egyik ujján egy Fuck You-felirat díszeleg, de előfordulhat, hogy ezt csak tollal írta rá, mert erre is volt már példa, de a testén már szerepel egy FUCK-felirat, így egyáltalán nem lepődnénk meg rajta, ha igazi lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek