Starity

Tolvai Reni vetkőzik?

2012. július 02. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legutóbbi polgárpukkasztó megjelenésén felbuzdulva a Playboy ajánlatot tett az énekesnőnek.

hirdetés
Tolvai Reni vetkőzik?
Fotó: Starity / Miklós András

A Megasztár-győztes énekesnő néhány héttel ezelőtt a VIVA Comet-díjátadón feltűnően merész ruhában jelent meg. Derékig teljesen átlátszó ruháján melleit csupán strasszok takarták el. Magyarországon nem mindennapos és megszokott látvány ilyen extrém ruhában megjelenni, ezért érthető, hogy nagy port vert fel az énekesnő merészsége.

Mindez – a Blikk információja szerint – elég okot adott arra, hogy a Playboy ajánlatot tegyen a lánynak. Rövid gondolkodási idő után azonban nemet mondott a nyuszis magazinnak, s még az alkudozásig sem jutottak el.

Ezzel nagyon meglepték a magazint, akik nem értik, hogy egy ilyen extrém ruhában való nyilvános szereplés után, vajon miért mondhatott nemet a felkérésre.

Nem ő lett volna az elő megasztáros, aki a Playboy hasábjain dobja le ruháit. Először a tehetségkutató első szériájának győztese, Galambos Dorina állt modellt, majd a negyedik szériában feltűnt Nkuya Sonia kápráztatta el a férfiakat, kséőbb Bencsik Tamara mutatta meg bájait.

Lehetséges azonban, hogy nem sokáig kell várni, hogy Reni is megmutassa, hogy az énekhangján kívül is van mivel büszkélkednie, hiszen ebből már ízelítőt is adott a Cometen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek