Starity

Győzike: „Egy forintot sem ér már a nevem”

2012. július 03. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fényes nappal támadtak a showmanre Salgótarján egyik utcáján. Győzike szerint a médiában megjelent negatív cikkek miatt gyűlölik őt ennyire. Fellépésekre vagy tévés szereplésre már esélyt sem lát.

hirdetés
Győzike: „Egy forintot sem ér már a nevem”

Győzikéről mostanában csak adócsalási botrányai és rokonai vagyoni helyzete kapcsán hallani híreket. Legutóbb VV Fecónak segített slágert gyártani, de ezt sem fogadta túl pozitívan a közönség. Népszerűsége folyamatosan csökken, egyesek pedig szabályszerűen gyűlölik.

Legutóbb a gyermekei szeme láttára támadtak rá a nyílt utcán, fényes nappal. Győzike megalázónak tartja, hogy ilyen helyzetbe hozták Evelin és Virág előtt, de örül, hogy nem érte őket nagyobb baj, mivel többen is a segítségükre siettek. Népszerűtlenségéért az RTL Klub egykori sztárja a médiát okolja, amiért mostanában negatív hírek jelennek meg róla.

„Az a szomorú az egészben, hogy bármerre járok az országban, Budapesten, Sopronban vagy akár Erdélyben, Szlovákiában, mindenütt szeretnek. Egyedül Salgótarjánban nem. De miért történik ez? Nem akarok senkinek rosszat, mégis szinte folyamatosan csak negatív cikkek jelennek meg rólam és a családomról. Az emberek annyira gyűlölnek már itt, hogy képesek tettlegességre is. Azt hiszem, a média és a minket lejárató cikkek szíthatják ezt a gyűlöletet” – magyarázta a Borsnak Győző.

„Egy forintot sem ér már a nevem, fellépéseim nincsenek, tévéműsorokba nem hívnak. Most tényleg vége van Győzikének, de a megaláztatások ellenére sem költözünk el innen” – tette hozzá a showman.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek