Starity

Katy Perry megbukott a mozikban

2012. július 09. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry kétségtelenül a slágerlisták egyik nagy kedvence, de úgy tűnik, a mozivásznon nem érdekli a közönséget.

hirdetés
Katy Perry megbukott a mozikban

Senki nem várta el, hogy a korlátozott kiadású Part Of Me, Katy Perry musical dokumentumfilmje legyőzze a mozipénztáraknál a nyár egyik slágerfilmjét, A csodálatos Pókembert, ám a film bevételi adatai még a legpesszimistább várakozásokat is alulmúlta, hiszen mindössze 7,1 millió dollár értékben vettek jegyet a filmre.

Pedig nem tűnt rossz ötletnek a mozi, hiszen Katy az egyik legsikeresebb előadónő ma a popzenében, dalai sorra kerülnek fel a slágerlisták élére, koncertjeire pedig nagyon gyorsak elfogynak a jegyek. Ráadásul Justin Bieber 3D-s koncertfilmje, a Never Say Never óriási siker volt, Katy filmjét pedig ugyanaz a cég forgalmazza, amelyik Justinét is, úgyhogy minden adva volt ahhoz, hogy a film jól teljesítsen. Úgy tűnik azonban, hogy Katy rajongótáborának méretét túlbecsülték, hiszen a 7,1 millió dolláros hétvége nem arról árulkodik, hogy annyira nagy lenne az érdeklődés a sztár filmje iránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek