Starity

Lily Allen ismét áldott állapotban?

2012. július 09. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bennfentesek elmondása szerint az énekesnő és férje második babájukat várják.

hirdetés
Lily Allen ismét áldott állapotban?

2011. karácsonyán jegyezte el Lily Allent barátja, Sam Cooper és még ez év június 11-én össze is házasodtak. A nagy napon azonban nem csak az életüket kötötték össze, hanem az énekesnő bejelentette, hogy várandós. Lily első gyermeke november 25-én született meg és a kislány neve Ethel Mary lett.

Most a pár egy közeli ismerőse árulta el az újabb örömhírt a The Sunday Mirrornak, miszerint érkezik a második csöppség a családba. A forrás elmondása szerint Lily már a harmadik hónapban jár és nem érti, hogy nem tűnt fel senkinek a június 30-i fellépésén a hasa.

„Már minden közeli ismerősnek elárulták ezt a fantasztikus hírt. Nem volt tervben, hogy még egy gyereket vállaljanak a közeljövőben, de természetesen nagyon boldogok. Imádják a szülő szerepet és amúgy is nagy családot szeretnének” – nyilatkozta a bennfentes.

Az énekesnő már a május 29-i londoni Glamour Women of the Year Awardson is bő szoknyában jelent meg, de akkor senki sem gondolta volna, hogy második gyermekével lenne terhes, így mindenkit meglepett ez a bejelentés.

Lily korábban már kétszer is elvetélt, tehát érthető az öröm és reméljük minden a legnagyobb rendben lesz, bár a hírt hivatalosan még nem erősítették meg.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek