Starity

Taylor Swift újabb parfümmel készül

2012. július 09. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country csillag második illata ősszel fog a boltok polcaira kerülni.

hirdetés
Taylor Swift újabb parfümmel készül

A mai világban nagy sikernek örvend a sztárok körében egy saját parfüm piacra dobása, így már szinte minden második híresség rendelkezik egy saját nevével fémjelezett pacsulival. Taylor Swift sem tett másképpen tavaly júliusban, amikor is elkészítette élete első, debütáló illatát, melyet Wonderstrucknak neveztek el. A country csillag azonban nem állt meg és most úgy döntött, hogy ősszel kiadja második parfümjét is.

Az énekesnő következő illata az elsőhöz kötődik, így a Wonderstruck Enchanted nevet kapta és idén októberben kerül a boltok polcaira. A múzsa nem más, mint maga Taylor, mivel mindig elbűvölő és magabiztos. A parfüm egy új dimenzióba vezet be az ellenálhatatlan, zamatos erdei gyümölcsök és édes virágszirmok keverékével és egy kis érzékiséggel takarva.


Fotó: TaylorSwift.com

Az üvegcse karmazsinvörös színben pompázik arany kupakkal, felirattal és három különböző alakzattal a nyakán. Ezzel képviselve a természetes szépséget és Taylor saját stílusát.

„A Wonderstruck Enchanted a Wonderstruck nevű illatom történetének következő fejezete. A Wonderstruck azt a pillanatot mutatja be amikor azonnal érzed a kapcsolatot valakivel, de akkor jön az az érzés, amikor teljesen beleszeretsz – elbűvöl – amikor kicsit többet tudsz arról a bizonyos személyről és még mindig érzed azt az erős kötődést” – nyilatkozta Miss Swift.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek