Starity

Kendra Wilkinson megvédte az elhízott Jessica Simpsont

2012. július 12. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kendra Wilkinson kiállt kolléganője, Jessica Simpson mellett, akit mostanság súlya miatt támadnak.

hirdetés
Kendra Wilkinson megvédte az elhízott Jessica Simpsont

Jessica Simpson április 26-án adott életet kislányának, Maxwell Drew Johnsonnak. Azonban az amerikai színész-énekesnő nem állt be azon celebek közé, akik rekordgyorsasággal szabadulnak meg a terhesség alatt felszedett plusz kilóiktól, ezért egyre többen kezdték támadni. A helyzetet az is tetézte, hogy a szőkeség egyáltalán nem mozgott szülése óta, és már az autóból való kiszállás is gondot jelentett neki.

Ekkora érkezett a „segítség” a Weight Watchers által, akik szerződést ajánlottak Jessnek, amely értelmében az év végéig 23 kilótól kell megszabadulnia – ha ez sikerül neki, akkor 4 millió dollárt zsebelhet be. Az utálkozóknak azonban ez sem tetszett, a Jessicát ért támadások maradtak, amelyre Kendra is reagált: „Megszakad a szívem, együtt érzek vele. Ugyan ebben a szituációban voltam egykoron, szerintem az embereknek inkább a saját dolgukkal kellene törődniük. Ez a nő nemrégiben szült!”

Kendra, aki maga is édesanya, egyszerűen kifakadt az újságíróknak: „Jessicának most a baba a legfontosabb, és nem a súlya, az embereknek büszkének kellene rá lenniük. Sokan csak beadják a dadához az újszülött gyereküket, majd naphosszat az edzőteremben izzadnak, hogy minél hamarabb bomba formában legyenek ismét. Büszkének kellene rá lennünk, hogy végre egy nő, akinek nem a súlya a legfontosabb, hanem hogy ellássa a feladatait.”

Megértjük Kendra álláspontját, de felmerülhet a kérdés, hogy vajon Jessica mennyit edz naponta. 23 kilogrammot nem lehet olyan könnyen leadni, és erre az újdonsült anyukának már csak öt és fél hónapja van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek