Starity

Újra vagdossa magát Miley Cyrus?

2012. július 14. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nagyon úgy tűnik, hogy a színész-énekesnő sorozatosan kárt tesz magában, ugyanis a nemrég készült képeken újabb vágásnyomok fedezhetők fel a karján.

hirdetés
Újra vagdossa magát Miley Cyrus?

Úgy tűnik, Miley Cyrusnak mindig sikerül valamivel a címlapokra kerülnie, nemrég például furcsa, politikai üzenettel bíró tetkóját elemezgette a sajtó, azonban a róla készült képeken nem csak az volt az egyetlen érdekes dolog.

Június elején már szó esett arról, hogy a lány folyamatosan kárt tesz magában, akkor is képek és még egy szakértő is tanúskodott az esetről, ami a tetkós képeket nézve úgy látszik, megismétlődött.

A korábbi esettel ellentétben itt már több „vonal” is látható Miley bal csuklóján, új tetkója alatt, ami nagy valószínűséggel tényleg szándékos vágásokra utal.

A DailyMail ugyan érdeklődött Miley-nál az esetről, de választ még nem kaptak, addig pedig maradnak a találgatások, hogy a sztár vajon újra pengéhez nyúlt, vagy csak véletlen karcolásokat szerzett valahol. Annyi azonban biztos, hogy a rajongók már régóta aggódnak kedvencükért, hiszen tudják, hogy mennyire stresszes most az élete karrierje és nemrég történt eljegyzése miatt.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek