Starity

Szandika férjhez megy?

2012. július 14. 11:11   |   Szerző: littlevamp103

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Szandikáról nem sokat hallhatunk mostanság, mindössze szerelmi életéről keringenek pletykák. Úgy hírlik, a VV4 hisztis plasztikja felhagy munkájával, és kész megállapodni.

hirdetés
Szandika férjhez megy?

Miután Szandika kiköltözött a villából először barátja, Sanyi karjaiba menekült, akivel később mégis szakítottak. Ezután több ismeretlennel is összehozták, ebből csak egy kapcsolat látszott komolynak, ami pár hét után szintén véget ért. Most úgy tűnik, a plasztikcicára újból rátalált a szerelem: otthagyta táncos munkáját, mert szeretne összeházasodni új szerelmével, akiről még Sanyi is elismerően nyilatkozott a Blikknek.

„Nagyon jó hatással van rá ez az új szerelem. A párja fogathajtó, nagyon jól megértik egymást. Szandi megjavult. Az elmúlt időben többször is próbálkozott a szerelemmel, kevés sikerrel. Ám ez nagyon komolynak tűnik, szerelme kedvéért a szexiparnak is búcsút intett, otthagyta osztrák állását.”

Sanyi reméli, hogy a két fiatal hamar egybe fog kelni: „Nincs kitűzve időpont, de úgy beszélünk róla, mintha a férje lenne. Szandi talán révbe ért.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek