Starity

Még mindig a testéből él VV Szandika

2012. január 25. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a VV4-es hírnevét nem tudta kamatoztatni, a haknik lecsengése után Szandika ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, de immár külföldön.

hirdetés
Még mindig a testéből él VV Szandika
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A plasztikcica korábban egy Mambó nevű bárban dolgozott, mint sztriptíztáncos, előtte pedig a pornóiparban is megfordult. Bár piszkos múltjával a Való Világ után végleg szakítani akart, a címplapokról való eltűnése után nem tudott magával mihez kezdeni, így amikor kapott egy visszautasíthatatlan németországi ajánlatot, arra nem tudott nemet mondani. Jelenleg Sandra Celebry néven több ezer ember előtt lejt erotikus táncot esténként egy hatalmas színpadon több neves magyar pornósztárral együtt.

„Nem pornó, a show-nak nem csupán a vetkőzés a lényege, egy tökéletesen megkoreografált erotikus színházi előadást mutatunk be több ezer ember előtt, amelynek persze a vége az, hogy ledobjuk a ruhánkat” – mesélte a Blikknek Szandika, aki elárulta, hogy nem bánta meg, hogy kijött dolgozni, mert össze sem lehet hasonlítani jelenlegi életét a régivel.

Anyagi problémái teljesen megszűntek, még az utazási költségeit is támogatják, így néha még Sanyit, a pótapukáját is meglátogatja, hiszen ott mindig biztos helye van, akármerre fordul is az élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek