Starity

Újra összeáll a Groovehouse!

2012. július 15. 14:02   |   Szerző: Celeron

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Groovehouse tagjainak útjai szétváltak kibékíthetetlen ellentétek miatt másfél évvel ezelőtt, de Judy és Zsolti mára már kibékültek és készek újrakezdeni a közös munkát.

hirdetés
Újra összeáll a Groovehouse!

Judy számára az elmúlt másfél év nem volt unalmas és eseményhiányban sem szenvedett. Úgy érezte, hogy a Groovehouse ügyeinek intézéséből csak ő veszi ki a részét, ezért úgy döntött, hogy 12 év után feloszlatja a csapatot és szólókarrierbe kezd. Nem sokkal a különválás után kiderült, hogy az énekesnő kisbabát hord a szíve alatt. December 29-én világrajött Judy és Balázs első közös gyermeke, aki a Maja nevet kapta.

„A feloszlás után elmondhatatlan nyugalom kerített hatalmába, és gyakorlatilag az első nap megfogantam. Úgy éreztem, hogy teljes az életem, hiszen Maja a színpad hiányáért is kárpótol. Egykori és jelenlegi menedzserünk, Bognár Tibor minden egyes beszélgetésünket úgy zárta, gondolkozzak el a Groovehouse újraélesztésén. Ám egészen addig nem foglalkoztam a témával, míg egy napon Zsolt fel nem hívott, hogy gratuláljon a babához. Én lepődtem meg a legjobban, amikor egy több órásra nyúló beszélgetés kerekedett ki a dologból” – mesélte Judy a Borsnak.

Ám úgy tűnik hiába volt nagy harag a két énekes között, hiszen az órákig tartó csevely után Judy haragja tovaszállt.

„Nem mondom, hogy ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Új alapokra helyeztük a kapcsolatunkat. Hiszek a sikereinkben” – tette hozzá az énekesnő.

Judy emellett azt is elárulta, hogy pár héten belül új dallal és videóklippel debütál az újonnan egymásra talált Groovehouse, melynek címe Adj vissza mindent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek