Starity

Robbie Williams visszatér Angliába

2012. július 15. 22:10   |   Szerző: dodookacsa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Habár az énekes 6 évvel ezelőtt ott hagyta Angliát Los Angelesért, most mégis úgy döntött, hogy a születendő lánya az Egyesül Királyságban fog megszületni.

hirdetés
Robbie Williams visszatér Angliába

A Take That sztárja ebben a hónapban visszaköltözik Angliába az amerikai feleségével, Ayda Fielddel, aki a közös gyereküket augusztusra várja.

Williams 2006-ban vett egy 12 millió fontos kastélyt, majd 2009-ben visszaköltözött Angliába, ahol 8 millió fontért vett egy házat, de néhány hónap múlva visszatért Kaliforniába, mert már elszokott az angol időjárástól.

Robbie és Ayda eldöntötték, hogy a gyerekük Londonban fog megszületni, és már be is jelentkeztek az egyik legjobb magánklinikára. Az angol énekes azt mondta, hogy azt szeretné, ha a lánya az Egyesült Királyságban születne és brit útlevele lenne. A pár – akik 2010-ben házasodtak össze – most lakás keres London központjában.

„Robbie szereti Los Angelest, és nem fogják eladni az ottani házukat, de a terv, hogy visszaköltöznek Angliába előreláthatóan az év végig tart majd – nyilatkozta a pár egyik barátja. – Robbie elfoglalt lesz az év többi részében, hiszen az új albuma még idén fog kijönni.”

Egy másik barát azt mondta, hogy Ayda és Robbie is majd' kicsattannak a boldogságtól, és ez mind a terhesség miatt van. „Sok időbe telt, amíg eldöntötték, hogy hol szülessen a gyerek. A fő lakóhely természetesen Los Angeles lesz, de Robbie-nak Anglia a szülőföldje, ezért szeretné, ha a lányuk is ott születne.”

Ayda alig várja, hogy több időt tölthessen Gary Barlow és Mark Owen feleségével, akiknek már született gyerekük – szintén nyáron. Ayda nagyon nyugodt és éretten gondolkodik, és alig várja – Robbie-val együtt – , hogy végre megszülessen a lányuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek