Starity

Miley Cyrus kacsaszájjal pózol

2012. július 15. 22:10   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves énekes-színésznő hajszínváltása korántsem drasztikus, hiszen már egy ideje szőkésbarna hajjal láthattuk. Mégis meglepő, hogy a legfrissebb képeken csaknem teljesen szőkén és az ahhoz illő kacsaszájjal pózol.

hirdetés
Miley Cyrus kacsaszájjal pózol

Miley Cyrus nemrég osztotta meg a fenti képet a Twitteren, amellyel rögtön görbe tükröt is tartott azoknak a szőkeségeknek, akik a szájukkal csücsörítve szeretnének szexinek látszani a fotókon, ugyanis egy rövid kijelentést is csiripelt, amiből kiderült, hogy nem gondolta komolyan a fotót.

„Most, hogy szőke vagyok, már minden képen kacsaszájjal kell pózolnom” – fűzte hozzá a fotóhoz. Nos, úgy tűnik, ő is úgy gondolja, hogy a kacsaszájjal pózolás inkább vicces, mint szexi.

Az újdonsült menyasszonyról – aki egyes pletykák szerint már feleség – további képek is előkerültek, amelyeken jól látható szőke haja, valamint az is, hogy alig visel valamennyi sminket.

Ami azt illeti, az új, természetesebb stílus legalább olyan jól áll Miley-nak, mint az előbbiek. Reméljük, ezentúl többet látjuk majd ilyen formában – persze kacsaszáj nélkül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek