Starity

Blake Lively mégsem házasodott meg

2012. július 16. 18:06   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Téves információt közölt az a rendőrtiszt, aki Ryan vallomását vette fel szombaton. A pár egy közeli barátja erősítette meg, hogy Blake és Ryan ugyan nagyon közel állnak egymáshoz, de esküvőről és házasságról szó sincs.

hirdetés
Blake Lively mégsem házasodott meg

A média arról harsogott az elmúlt napokban, hogy Ryan Reynolds és Blake Lively titokban összeházasodtak. Egy rendőrtiszt állítása szerint, Ryan többször is feleségének szólította a járműben ülő titokzatos hölgyet, akit a rendőrtiszt nem nevezett nevén. Az őket követő paparazzó feltett pár kérdést a rendőrnek, aki elmondta mi történt, de több adatot nem adott ki az autóban ülő nőről.

A pletyka futótűzkénz terjedt, számos lap foglalkozott az ifjú házaspárral, akik titokban fogadtak örök hűséget egymásnak. Sokak bánatára, azonban ez nem következett be. Blake és Ryan ugyan nagyon jól megvannak, és láthatóan igen szeretik is egymást, de nem léptek a következő szintre – leplezte le az álhírt az E! News.

Azonban nincs kizárva, hogy hamarosan a pletyka valóraválik. Blake és Ryan tavaly októberében jöttek össze, azóta pedig boldogan töltik együtt szinte minden szabadidejüket: nemrég lencsevégre kapták őket, ahogyan Blake családjával töltik a július 4-ét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek