Starity

Anne Hathaway terhes?

2012. július 16. 17:05   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint a filmje kedvéért csontsoványra fogyott 29 éves színésznő első gyermekét hordja a szíve alatt, így könnyen lehet, hogy hamar felszedi a ledobott kilókat.

hirdetés
Anne Hathaway terhes?

Anne Hathaway és vőlegénye, Adam Shulman 2009-ben ismerkedtek meg, és tavaly november el is jegyezték egymást. A Radaronline.com forrásai szerint pedig máris úton van első gyermekük.

A lap úgy tudja, a nagy hírt a szűk családdal és közelebbi barátokkal osztották meg első körben az egyik felkapott manhattani étteremben, egy vacsora alkalmával. Az este alatt minden meghívott vendég bort fogyasztott, kivétel az amerikai színésznő. De, ha ez nem lenne elég bizonyíték, a csontsovány Anne pocakján is lehet látni már az állapotosságára utaló jelet – legalábbis et állítják a szemtanúk, akik azt is tudni vélik, hogy a hírt minden vendég nagy örömmel fogadta.

„Anne pocakja jól látható volt. Ő és Adam már jegyesek, így egy újabb örömteli hír csak egy kisbaba érkezése lehet!" – vallotta egy bennfentes. Arról, hogyan tovább annyit lehet tudni, hogy az idei nyarat az esküvőjük megszervezésével fogják tölteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek