Starity

Harry Styles magányos vénemberként fogja végezni

2012. július 17. 12:12   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction szívtiprójának, Harry Stylesnak nincs szerencséje a szerelemben. Ezt nem csak a rajongók állítják, hanem egyik legjobb barátja és egyben társa, Liam Payne is.

hirdetés
Harry Styles magányos vénemberként fogja végezni

A One Direction az utóbbi időben sokszor van címlapon a srácok szerelmi élete kapcsán. A sajtó legszívesebben Harry Styles nőügyeit elemezgeti, akit már több idősebb nővel is összehoztak, legutóbb pedig a 23 éves Caggie Dunloppal hozták hírbe. Viszont a rajongók örülhetnek, hiszen az állítások valótlannak bizonyultak, mivel a csapat legfiatalabb tagjának szóvivője megerősítette, hogy nincs köztük semmi.

Nem csak a rajongók, hanem Liam Payne is úgy gondolja, hogy Harry saját szerelmi életét nem tudja kézben tartani, de mások összeboronálásához tökéletesen ért, ezért is hívják a csapat randigurujának.

Harry a varázslatos összehozós ember. Harry mutatott be minket egymásnak a barátnőmmel, Louis Tomlinson és Eleanor Calder pedig szintén Harrynek köszönheti kapcsolatukat. Ő olyan mint a Randiguru – meg tudja tenni másnak, de magának viszont nem. Magányos öregemberként fogja végezni - nyilatkozta a 18 éves Liam a The Sunnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek