Starity

Klippremier: Lana Del Rey – Summertime Sadness

2012. július 21. 11:11   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a tavaly felfedezett énekesnő új videoklipje. A kisfilm a nagy sikerű Born to Die album negyedik kislemezéhez, a Summertime Sadnesshez készült.

hirdetés
Klippremier: Lana Del Rey – Summertime Sadness

Lana Del Rey nem unatkozik mostanában, mivel júniusban megjelent National Anthem című klipje után most pedig érkezett a Summertime Sadness videója is. Az új kisfilm már a negyedik profi videoklip az énekesnőtől, mivel azelőtt inkább csak saját készítésű, montázsszerű videókkal lepte meg rajongóit.

A Summertime Sadness a Born to Die album negyedik hivatalos kislemeze, és olyan dalokat követ, mint a Video Games, vagy éppen a Blue Jeans. A szám videoklipjét áprilisban és májusban forgatták még le, de a National Anthem kisfilmjének megjelenése miatt későbbre kellett tolni az érkezését.

A klip rendezői Spencer Susser és Kyle Newman voltak, így nem meglepő, hogy szerepet kapott benne Kyle felesége, Jaime King is. A videó premierje július 20-án volt, és még ma felkerül Lana Youtube-csatornájára is.

Az énekesnő kedvenc dalához készült kisfilm a szám hangulatához hasonlóan szomorú történetet mutat be, melyben a Del Rey és a Jaime King által megformált szereplők öngyilkosok lesznek. A videó képi világa és benne a halál megjelenése is Lana korábbi klipjeire utal.

A Summertime Sadness kislemez hivatalosan június 22-én jelent meg, és azóta már felkerült pár listára is. A top 20-ban van már Ausztriában és Németországban is, ahol egyébként a Video Games listavezető volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek