Starity

20 éves lett Selena Gomez

2012. július 22. 15:03   |   Szerző: misssha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kisvárosi lányból Hollywood egyik legfénylőbb tinicsillaga lett. Selena Marie Gomez ma tölti be a 20. életévét.

hirdetés
20 éves lett Selena Gomez

A mexikói származású színész-énekesnő hamar belopta magát a tinik szívébe. Selena Gomez fiatalon, már 10 évesen elkezdte építeni karrierjét, és egészen máig meg sem állt a sikerhez vezető úton. Nézzük is meg, mi történt 20 év alatt Selenával!

1992. július 22-én született Grand Prairie városában, Texasban. Fiatal édesanyja színészkedett, és a kis Selenát gyakran elvitte magával a színházi próbákra, aki már ekkor eldöntötte, hogy színésznő akar lenni. Első szerepét a Barney & Friends című gyerekműsorba kapta meg és itt barátkozott össze Demi Lovatóval, akinek szintén itt indult színészi karrierje. Selena az évek során több filmben is szerepet kapott, például a Kémkölykök 3D – Game Overben, vagy a Brain Zappedben. Mégis a legnagyobb áttörést Alex Russo karaktere hozta meg neki, amikor megkapta a Disney Channel sorozatának, a Varázslók a Waverly helyből főszerepét 15 évesen. Azóta a karrierje magasan elkezdett felfelé ívelni. Főszerepet kapott a Hamupipőketörténetben Drew Seeley oldalán, a Hercegnő Védelmi Programban, ahol legjobb barátnőjével, Demi Lovatóval dolgozhatott, és egy családi filmben, a Ramona és Beezusban.

Selena már korábban is megmutatta, hogy bizony nem csak színészkedni, de énekelni is tud, ezért később megalapította saját zenekarát, a Selena Gomez & The Scene-t és 2009-ben ki is adták első albumukat, a Kiss & Tellt. A korong sikert aratott, így elkezdtek dolgozni A Year Without Rainen is, ami egy évre rá szintén megjelent. 2010-ben az immáron színész-énekesnőként tevékenykedő sztár hazánkba látogatott, és itt leforgatta a Monte Carlo című romantikus vígjátékot. A harmadik stúdió albuma 2011-ben jött ki, When The Sun Goes Down névvel, ami szintén nagyon sikeres lett. 2012-ben pedig még egy saját parfümöt is kiadott.

Selena most sem pihen, 2013-ra várható a Spring Breakers, amiben az egyik főszerepet kapta meg James Franco és Vanessa Hudgens oldalán. Szintén erre az évre várható az Aftershock és a The Getaway című filmjei is, de az sem kizárt, hogy egy negyedik lemezt is összehoz.

Az egykori Disney-sztár tehát rengeteg sikerre tett szert ez idő alatt, és a szerelem is rátalált a híres énekes, Justin Bieber mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek