Starity

Dalpremier: Rita Ora – Roc The Life

2012. július 23. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a feltörekvő énekesnő új dalának stúdióváltozata. A Roc The Life egyébként Rita augusztusban megjelenő, ORA című debütáló albumán kap majd helyet.

hirdetés
Dalpremier: Rita Ora – Roc The Life

Rita Ora körül egyre nagyobb a felhajtás, mivel augusztus 27-én megérkezik első nagylemeze, mely az ORA címet kapta. Az albumról eddig két kislemez jelent meg, az egyik a How We Do (Party), a másik pedig az Egyesült Királyságban listavezető R.I.P., mely Tinie Tempah közreműködésével készült el. A hamarosan debütáló korongon helyet kap még DJ Fresh és a koszovói-albán énekesnő népszerű slágere, a Hot Right Now is.

A három ismert dal mellett Rita több új számot is játszani kezdett koncertjein, ilyen a Facemelt, a Shine Your Light, és a Roc The Life. Az utóbbi szerzemény nagy sikert aratott a fiatal énekesnő rajongóinak körében, így jelenleg úgy tűnik kislemezként is kiadják majd az Egyesült Királyságban. A dal tegnap felkerült a VEVO-csatornájára stúdióváltozatban is és sokak szerint ez a 21 éves énekesnő eddig megjelent dalai közül a legerősebb.

Az énekesnő nemrég egy rádiónak azt is elárulta, hogy a How We Do (Party) után újabb amerikai kislemezzel is készül, melynek címe Radioactive lesz, és augusztusban várható a premierje. A dalt egyébként Sia írta, és hamarosan videoklip is készül hozzá.

Rita Ora debütáló albuma úgy néz ki nagyot fog ütni az eddigi sikerek alapján, és végre meghozza a várt népszerűséget Jay-Z legújabb felfedezettjének. Az ORA című lemezen egyébként olyan előadók működtek közre, mint Ester Dean, Drake, vagy Kanye West.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek