Starity

H2O: hol tartanak ma a színészek?

2012. július 27. 12:12   |   Szerző: Alizgirl98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A H2O: Egy vízcsepp elég című sorozat nagy rajongótáborra tett szert, azonban 3 évad után véget is ért. Cikkünkből megtudhatjátok, hol tartanak ma a szereplők.

hirdetés
H2O: hol tartanak ma a színészek?

2009-ben kezdték el vetíteni a nagy sikerű tinisorozatot, ami már az első évad után nagy rajongótáborra tett szert. A H2O: Egy vízcsepp elég három átlagon felüli lányról, Emmáról, Cleoról és Rikkiről szólt, akik már akár egy csepp víztől is sellővé változtak. Ez alaposan összezavarta mindennapjaikat, és sok gonddal kellett megküzdeniük. A 2. évadban egy új lány, Charlotte érkezett a sorozatba, aki később szintén sellővé változott, így minden erejével azon, volt, hogy megkeserítse a három barátnő életét. A 3. szezonban már nem szerepelt az Emmát alakító színésznő, Claire Holt, így helyette egy új sellőlány, Bella kapott szerepet a sorozatban. 2010-ben, három évad után azonban a rajongók nagy bánatára véget ért a sorozat, bár hazánkban még mindig adják a Disney Channel nevezetű csatornán, és felröppentek olyan hírek is miszerint melléksorozatot indítanak a H2O történetéhez kapcsolódva, új szereplőkkel. De most nézzük meg, hol is tartanak ma a régi H2O sztárjai.

Phoebe Tonkin

Talán a Cleót alakító Phoebe Tonkin vált a legismertebbé a sellőlányok közül. Már a H2O-ban a közönség nagy kedvencévé vált szerethető szerepének köszönhetően, de a gyönyörű színésznő nem tétlenkedett, miután véget ért a nagy sikerű tinisorozat. Egy akciófilmben próbált szerencsét, mely a Tomorrow, When the War Began címet kapta és a nagy sikernek hála a filmnek már a második része készül. Ezután még számos sorozatban kapott mellékszerepet, majd 2011-ben megkapta Faye Chamberlain szerepét a The CW új showjában, The Secret Circleben. A misztikus sorozat nagy sikerrel indult, azonban a második évadot már nem rendelték be az alacsony számú nézettség miatt. Nemrég készült el a Bait című horrorfilm, amiben Jaimit játssza és még idén bemutatásra kerül a mozikban. Mindezek mellett pedig nagy esélye van rá, hogy Claire Holt mellett szerepet kapjon a Vámpírnaplókban is. A színésznőnek egyedül a The Secret Circle miatt lenne szabad panaszokodnia, ugyanis modellkarrierje is felfelé ível, és sok rajongóra is tett szert az elmúlt években, de be kell vallani, ő is a H2O-nak köszönhetően vált ilyen sikeressé.

Claire Holt

Phoebe mellett Claire Holtnak sikerült még közismert és elismert színésznővé válnia, de ő is szintén a H2O-nak köszönheti mindezt. 2009-ben szerepet kapott A hírnök 2: A vég kezdete című horrorfilmben, így a harmadik évadban már nem láthattuk karakterét, Emmát. Később megkapta Chastity szerepét a Bajos csajok folytatásában, majd vendégszerepet kapott a nagy sikerű Pretty Little Liarsben is. Jelenleg az egyik legismertebb CW-s sorozatban, a Vámpírnaplókban alakítja a kegyetlen ősi vámpír, Rebekah szerepét, akivel először a 3. évadban találkozhattunk. Itt olyan színészek mellett játszik, mint például Nina Dobrev, Ian Somerhalder vagy Paul Wesley.

Cariba Heine

Cariba már a H2O előtt is kapott szerepeket sorozatokban és filmekben egyaránt, de a nagy áttörést neki is a sellőség hozta meg, mivel Rikki Chadwicket hamar megszerette a közönség különös természete miatt. Azóta a színésznő különböző filmekben, sorozatokban kapott szerepeket. 2010-ben vendégszerepelt a Dance Academy című TV-sorozatban, a Bait című horrorfilmben pedig régi kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal játszik együtt. Azonban mindezek ellenére nem mondhatnánk, hogy manapság túl sokat lehet hallani Cariba Heine-ről.

Angus McLaren

A színész három évadon keresztül alakította Lewis szerepét a sorozatban. Angus már a H2O előtt is sok szerepet tudhatott a magáénak, azonban mióta véget ért nem bővelkedik az újabb szerepekben. 2008 óta egészen napjainkig a Család csak egy van című dráma/vígjátéksorozatban alakítja az egyik főszereplőt, Nathant és itt lehetőséget kapott arra is, hogy régi kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal dolgozhasson együtt, ugyanis a színésznő vendégszerepelt a sorozatban.

Indiana Evans

Az ausztrál színésznő már a H2O előtt is kapott szerepeket filmekben és sorozatokban. A 3. évadban az egyik főszereplő, Isabel Hartley, ismertebb néven Bella szerepét kapta meg. Itt énektudását is megcsillogtathatta, sőt a sorozathoz kiadott CD-n is csak olyan dalok szerepelnek, amiket ő énekelt. Miután véget ért a H2O főszerepet kapott az Arctic Blast – Amikor megfagy a világ című thrillerben, amit azonban a kritikusok jól leírtak, és sokan a 2012. pocsék másolatának ítéltek. Később a Crownies című drámasorozatban kapott szerepet, legújabb filmje, a Blue Lagoon: The Awakening pedig ebben az évben került bemutatásra. Bár Indiana nem hagyta abba a színészkedést, azért felőle sem hallhatunk túl sokat.

Burgess Abernethy

A Zanet alakító színész már a H2O előtt is szerepelt más sorozatokban, például Cariba Heinével a Blue Water High című drámában. Ez után pedig több filmben is szerepelt régi kolléganőivel: Caribával a Dance Academy-ben, Indiana Evansszel pedig a Crowniesban. 2012-ben azonban még nem kapott szerepet se filmekben, se sorozatokban, így kérdéses, hogy folytatni kívánja-e még a színészkedést.

Brittany Byrnes

Brittany a H2O második évadában alakította Charlotte szerepét. Sokan gonosz karaktere miatt nem szerették, azonban többen is elismerték színészi tehetségét. Utolsó szerepe Tina a Toybox-ban, de 2011 óta nem kapott más szerepeket és hallani sem lehet nagyon felőle. Lehetséges, hogy Brittany úgy döntött, abbahagyja egy kis időre a színészkedést.

Cleo Massey

A színésznőnek undok szerep jutott a H2O-ban, ugyanis Cleo húgát, Kimet alakította 3 évadon keresztül, ám ennek ellenére is sikerült megszerettetnie magát a közönséggel. Cleonak már a sorozat előtt is voltak szerepei, 2012-ben pedig főszerepet kapott az I'm Home című drámában.

Craig Horner

Craig egy évadon keresztül alakította a sorozatbna Ash szerepét, aki a kávézóban dolgozott, és Emma hamar belezúgott a fiúba, azonban csak a 2. évad utolsó részében mondta el szerelmének nagy titkát, hogy sellő. A színész kollégáihoz hasonlóan szintén nagy rajongótáborra tett szert. Azóta szerepelt a Blue Water High-ban, és A hős legendájában is, legújabb filmje, ami a Joey Dakota címet kapta, 2012-ben kerül bemutatásra a mozikban.

Luke Mitchell

A színésznek a H2O előtt is volt pár szerepe, azonban a várva várt hírnevet neki is ez a sorozat hozta meg. A harmadik évadban érkezett új szereplőként a sorozatba – a női rajongók nagy örömére. Egy évadon keresztül alakította a lányok barátját és Bella pasiját, Willt. A H2O után két sorozatban, a Neighboursban és az Otthonunkban szerepelt. Utóbbiban pedig jelenleg is Romeo Smithet alakítja.

A szereplők közül talán Phoebe Tonkin és Claire Holt vált a leghíresebbé, mivel egyik színésznő sem tétlenkedett az elmúlt években. Nagy karrier áll előttük és reméljük, hogy nem fognak elveszni a süllyesztőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek