Starity

Muri Enikő Snoop Doggal találkozott

2012. július 25. 20:08   |   Szerző: Corby

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Muri Enikő klipforgatása után New Yorkba vette az irányt, ahol nagy kedvencével, Snoop Doggal is találkozhatott. Az énekesnő egy részletes beszámolóval és egy közös képpel tért haza Magyarországra, amit meg is mutatott rajongóinak.

hirdetés
Muri Enikő Snoop Doggal találkozott

Magyarország csillagának, Muri Enikőnek most készült el az első klipje, a Késő Már című dalhoz, amit a rajongók már hónapokon keresztül izgatottan vártak. A forgatások után pihenésre indult New Yorkba, ahol városnézés közben találkozott nagy kedvencével, Snoop Doggal.

A 22 éves énekesnő élménybeszámolóval tért vissza Magyarországra a kiruccanás után, és egy közös fényképpel, amit meg is osztott a Blikkel.

„A Times Square-en vettem észre egy nagyobb tumultust az utcán, ezért kíváncsiságból odamentem én is, hogy mi lehet ott. Akkor vettem észre, hogy Snoop Dogg körül gyűltek össze az emberek. Kértem, hogy csináljunk közös fotót, de ő sarkon fordult, az asszisztense szólt néhány perccel később, hogy most csípjem el. Furcsa volt, de hát mégis csak ő Snoop Doggcsiripelte az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy vissza akar menni New Yorkba: „Mindent megnéztem, amit csak lehet New Yorkban, egyedül az utolsó két nap pihentem egy kicsit. Olyan gyorsan eltelt ez a 12 nap. Én már most visszavágyom”.

Nem ez az első eset, hogy híres magyar énekesek találkoznak kedvenceikkel, hiszen egyszer már Barbeenak is sikerült elkapnia Katy Perryt legutóbbi magyarországi koncertje alkalmával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek