Starity

Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól

2012. július 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem állnak túl jól a dolgok a Twilight két sztárja, Robert Pattinson és Kristen Stewart között, hiszen a színész a legújabb jelentések szerint már ki is költözött közös szerelmi fészkükből.

hirdetés
Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól

24 óra leforgása alatt nagyot fordult a világ a Twilight-rajongókkal, hiszen tegnap láttak napvilágot azok a fotók, melyeken Kristen Stewart a Hófehér és a vadász rendezőjével bonyolódik csókcsatába, aki nem mellesleg házasember, két kisiskolás korú gyerekkel. A hír először csak pletykának tűnt, ám később a megcsalás tényét Kristen Stewart és a rendező is nyilvános bocsánatkéréssel támasztotta alá.

Sokan ezek után várták, mit fog mindehhez szólni a lány párja, Robert Pattinson, aki egy interjúban kifejezte a megcsalással, mint jelenséggel kapcsolatos ellenérzéseit. A People magazin értesülései szerint a színész kiborult a hír hallatán, összecsomagolta a holmiját és kiköltözött Kristennel közös Los Angeles-i otthonukból.

A párhoz közelállók szerint nem biztos, hogy a kapcsolatot képesek lesznek helyrehozni, tekintettel arra, hogy Rob szíve darabokban hever és dühös is Kristenre.

Ami pedig a színésznőt illeti, ő sem érzi magát jobban semmivel sem Robnál, a nyilvános bocsánatkérés ellenére is lesújtva érzi magát, és már rájött, hogy jelenleg csak Rob számít neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek