Starity

Nina Dobrev hatalmas Miley Cyrus-rajongó

2012. augusztus 03. 10:10   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Felmerültek olyan pletykák, miszerint a Vámpírnaplók színésznője elítéli Miley-t, azonban most elárulta, erről szó sincs, sőt, egyenesen odavan az egykori Disney-csillagért.

hirdetés
Nina Dobrev hatalmas Miley Cyrus-rajongó

Sok pletyka kering Nina Dobrev és Ian Somerhalder kapcsolatáról. Eleinte az is kérdéses volt, hogy vajon tényleg együtt vannak-e, de pár óvatlan pillanat és a lesifotósok lebuktatták őket. Amint kiderült, hogy valóban egy párt alkotnak, máris eljegyzésükről cikkeztek az újságok. Nina nemrégiben megelégelte ezt, és tisztázta, hogy nem fog egyhamar férjhez menni, azonban a kijelentését elég rosszul fogalmazta meg, mert később ismét rosszízű pletykák kezdtek keringeni róla és egy kolléganőjéről.

„Nem fogom Miley Cyrus példáját követni!” – hangzott Nina kijelentése, miután a mindössze 19 éves Miley-t nemrégiben eljegyezte barátja, Liam Hemsworth. A sajtó azóta is azon csámcsog, hogy vajon nem lesz-e túl korai a házasság számukra, de a pár nem akar várni, jövőre már gyermeket is szeretnének.

A Vámpírnaplók sztárja nem szeretne ilyen fiatalon férjhez menni, erre szeretett volna utalni, de a rosszmájúak másképp látták, így az egész világhálót bejárta a hír, miszerint a színésznő utálja az egykori Disney-csillagot. A 23 éves színésznő most tiszta vízet öntött a pohárba és felfedte, egyáltalán nem utálja kolléganőjét, sőt, épp ellenkezőleg.

„Hatalmas Miley Cyrus-rajongó vagyok! Küldjek virágot, csajszi?”tweetelte nemrég Nina ezt a szöveget a pletykák eloszlatására. Azt nem tudhatjuk, hogy Miley is ennyire kedveli-e kolléganőjét, azonban Elena megformálójának rajongói már kifejezték, hogy kedvencükben egy szemernyi rosszindulat sincs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek