Starity

Nina Dobrev nem fogja Miley Cyrust követni

2012. július 31. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga a színésznő cáfolta az eljegyzéséről szóló pletykákat: még jó ideig nem fog férjhez menni.

hirdetés
Nina Dobrev nem fogja Miley Cyrust követni

Nina Dobrev mosolyog vissza ránk a kanadai Fashion magazin szeptemberi számának címlapjáról, melyen egy hamisítatlan Prada ruhát visel a téli kampányból. A lap természetesen interjút is készített a 23 éves színésznővel a fotózás mellett, melynek során szó esett az Ian Somerhalderrel való eljegyzéséről szóló pletykákról és a magazin témájához hűen a divatról is.

Számtalanszor kelt már szárnyra az a pletyka, hogy a Vámpírnaplók álompárja eljegyzést kötött, de ezek mind hamis hírnek bizonyultak és a sok névtelen forrás után most Nina tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis elmondása szerint tény, hogy szerepel jövőbeli tervei között a házasság és a családalapítás is, de semmiképp sem a közeljövőben.

„Végül én is férjhez fogok menni és családom is lesz, de nem egyhamar. Nem fogom Miley példáját követni” – nyilatkozta Nina.

Valószínűleg már mindenki tudja, hogy Liam Hemsworth két hónapja eljegyezte Miley Cyrust és azóta nincs hiány a házasságukkal kapcsolatos hírekből. Az egykori Disney-csillag mindössze 19 éves és bár a bolgár színésznő négy évvel idősebb, úgy tűnik mégis túl fiatalnak tartja magát egy ilyen komoly döntéshez, ráadásul most leginkább karrierjére szeretne koncentrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek