Starity

Férjhez ment Natalie Portman

2012. augusztus 06. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeházasodott Natalie Portman és koreográfus kedvese, Benjamin Millepied.

hirdetés
Férjhez ment Natalie Portman

Nem is lehetne nagyobb az Oscar-díjas színésznő, Natalie Portman öröme, hiszen az információk szerint tegnapelőtt este, nyolc óra környékén a kaliforniai Big Sur mellett egy privát házban kimondta a boldogító igent kedvesének, Benjamin Millepiednek.

A párról már korábban is szárnyra kelt az a pletyka, miszerint összekötötték az életüket, amire az idei Oscar-gála adott okot, ahol Natalie egy fényesen csillogó, jegygyűrűre igencsak hajazó ékszert hordott az ujján. Ugyan a szerelmesek akkor nem fűztek hozzá semmit a dologhoz, a gyűrű tervezője, Jamie Wolf félrevezetve a médiát azt állította, hogy a gyűrű tényleg arra a bizonyos eseméynre készült.

Az esküvőről eddig nem sok információ került napvilágra, csupán az időpont és a helyszín derült ki, valamint az is, hogy a ceremóniát – meglepő módon – teljes sötétségben tartották, ami valószínüleg Natalie környezetbarát mivoltjának tudható be.

A színésznő egyébként a Fekete hattyú című film forgatásán ismerkedett meg a koreográfusként dolgozó férfival, és egy közös kisfiuk is van, az egy éves Aleph, akit a legnagyobb szeretetben nevelnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek