Starity

Johnny Depp békülne?

2012. augusztus 07. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy mégis inkább családja mellett lenne legszívesebben a színész? Nemrég a családjához utazott Franciaországba, hogy együtt töltsenek egy kis időt.

hirdetés
Johnny Depp békülne?

Johnny Depp nemrég vált el Vanessa Paradistól 14 év együttélés után, majd az a hír járta, hogy beleszeretett kolléganőjébe, Amber Heardba, ám úgy tűnik a boldogság mégsem talált rá a fiatal modell oldalán, és ismét a családjával töltené az idejét.

Johnny nemcsak gyerekeivel, de Vanessával is együtt akart lenni. Útiember lévén nem ment ajándék nélkül, volt párját megajándékozta egy medállal, amelybe a következő szöveg volt vésve: a szívem mindig veled van.

„Pompásan érezték magukat, sokat nevettek, sőt, a Plan de la Tour piacra is ellátogattak. Johnny pedig végig fogta Vanessa kezét!” – vallotta egy szemtanú.

Azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, mivel több bennfentes eltérően nyilatkozott az üggyel kapcsolatban. Az egyik szerint a család most pont úgy néz ki, mint akikkel az elmúlt időkben semmi különös nem történt. Ezzel szemben egy másik forrás azt nyilatkozta, hogy a történtek után sem békült ki a pár. Így igazán nehéz eldönteni, mi az igazság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek