Starity

Johnny Depp újra szerelmes!

2012. június 22. 16:04   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég lett hivatalos, hogy Vanessával különváltak útjaik, de Depp máris talált magának egy új barátnőt, akivel látszólag nagyon boldog.

hirdetés
Johnny Depp újra szerelmes!

Csak nemrég lett hivatalos, hogy Johnny Depp elvált Vanessa Paradis-tól, de úgy tűnik, máris megtalálta a boldogságot csinos 26 éves kolléganője, Amber Heard mellett.

Vanessa és Johnny 14 év együttélés után váltak el békében, habár van két gyermekük. A színészt már Ashley Olsennel is szóba hozták, de a két fél nem nyilatkozott a pletykákról, most viszont úgy tűnik, Amber mellett keresi a boldogságot és a szerelmet.

Habár a kapcsolatuk még nem lett hivatalos, barátok szerint igen közel állnak egymáshoz, és most már elválaszthatatlanok. Johnny azt is üzeni, hogy köszöni szépen, jól megvan Amber mellett, és majd a későbbiekben derül ki, mennyire komoly a románc.

A két színész a Rumnapló forgatásán ismerkedett meg, és azóta vannak jóban. Állítások szerint Heard rendszeresen eljár Depp új filmjének, a The Lone Rangernek a forgatására Új-Mexikóban.

A színésznő egyébként áradozva nyilatkozott új pasijáról: „Ő egy csodálatos ember, rejtélyes és egy igaz művész. Nagyon értelmes és hihetetlenül érzékeny. Mindenki szereti és tiszteli őt, mely sok mindent elmond egy színészről.”

Reméljük, Johnny megtalálta a boldogságot Amber oldalán, és a válás sem hagyott mély nyomot benne!


Johnny és Amber a Rumnapló premierjén, Londonban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek