Starity

Nina Dobrevet nem zavarja a korkülönbség

2012. augusztus 08. 09:09   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elmondása szerint egyáltalán nem izgatja a közte és Ian Somerhalder közötti bő tízév korkülönbség, sőt úgy tűnik kifejezetten örül neki.

hirdetés
Nina Dobrevet nem zavarja a korkülönbség
Fotó: James White/Fashion Magazine

Ian Somerhalder és Nina Dobrev, bizony már hosszú ideje alkotnak egy párt. Bár a sorozatban nem éppen felhőtlen a kapcsolatuk, a való életben viszont nagyon jól megvannak. Nina a kanadai Fashion magazinnak mesélt erről bővebben, ahol elárulta, a tíz év korkülönbség – ahogy az a sztárvilágban már megszokott – egyáltalán nem akadály számukra

„A nők sokkal gyorsabban érnek, mint a férfiak, szóval sosem tudtam eldönteni, hogy összeillünk-e vagy sem” – magyarázta a párjánál jóval fiatalabb színésznő.

„Szeretem a kihívásokat. Szeretem, ha inspirálnak és tanítanak. Általában, ha valaki olyannal vagyok együtt, aki idősebb nálam, érzem, hogy sokkal több élettapasztalattal rendelkezik, mint én. Éretebb és más ismeretségei vannak, ebből kifolyólag nagyon érdekes beszélgetéseink szoktak lenni” – bár nevet nem említett a színésznő, valószínűleg Ianról beszélt.


Nina Dobrev és Ian Somerhalder

A házasságról is szó esett. Nina már korábban is kifejtette határozott véleményét ezzel kapcsolatban, állítása szerint nem fog egyhamar férjhez menni és ezzel Miley Cyrus példáját követni.

„Manapság az emberek többsége később házasodik és vállal gyereket, én se vagyok kivétel ez alól. Rendkívül fontos, hogy az embernek legyen elég energiája és ideje egy gyerekre, vagy arra, hogy megfelelően adja át a szeretetét és a figyelmét egy másik emberi lénynek" - fejezte be a Vámpírnaplók bájos sztárja.

Úgy tűnik, Nina Dobrev fiatal kora ellenére is nagyon bölcsen gondolkodik. Nem is baj, hogy nem tervez mostanában családalapítást, így minden erejét a Vámpírnaplók forgatásának szentelheti, ugyanis a sorozat október 11-én tér vissza a képernyőkre.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek