Starity

Szulák Andrea vezeti a Szerencsekerék új évadát

2012. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bombameglepetéssel várja a nézőket Magyarország kedvenc vetélkedője. A Szerencsekerék új évadát ugyanis a legnépszerűbb női játékvezető, Szulák Andrea vezeti majd.

hirdetés
Szulák Andrea vezeti a Szerencsekerék új évadát
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az énekes-színésznő az elmúlt esztendőkben számtalan esetben bizonyította, hogy televíziós műsorokban is ő a legjobb. A Story4 nem bízott semmit a véletlenre: a nézők az új évadban Szulák Andrea irányítása mellett izgulhatják végig a feladványokat.

A műsor ősszel megújult köntösben jelentkezik, de a játék izgalma garantáltan a régi marad. Estéről estére három versenyző száll ringbe, a legügyesebb több százezer forintot is hazavihet.

„Egyet garantálhatok, tőlem senki nem fog csalódottan távozni” – ígéri Andrea. A jelmondat a régi: a Szerencsekerékkel minden jóra fordul!

A Szerencsekereket tíz év után tavaly szeptemberben indította újra a Story4 – óriási sikerrel. A műsor minden idők legnépszerűbb televíziós vetélkedője. A játék először 1975-ben került adásba az Egyesült Államokban, ahol az óta is megszakítás nélkül fut. Az újrafényezett produkció be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, hamar újra az ország kedvenc vetélkedőjévé vált. A sikersorozat pedig hamarosan folytatódik.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek