Starity

Justin Bieber beszólt William hercegnek

2012. augusztus 08. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin mintha az utóbbi időben bedurvult volna: repülőgépeken bontja a rendet, fotósokkal verekedik, most pedig az angol William herceg kopaszodó fejére tett megjegyzést – meglehetősen cinikus hangnemben.

hirdetés
Justin Bieber beszólt William hercegnek

Justin Bieber saját hajviselete is megérne egy misét, hiszen korábbi kisgyerekes séróját már sokan nevetség tárgyává tették az interneten, ennek ellenére simán kikezdte William herceg ritkuló hajkoronáját.

„Én nem értem, manapság már van egy csomó dolog a kopaszodás ellen, mint például a Propecia. Nem értem, hogy miért nem szerez be ilyen termékeket. Csak beveszed a Propeciát, és visszanő a hajad. Vagy ilyesmit a briteknél nem lehet kapni?” – nyilatkozta Bieber az angol Rollercoaster magazinnak.

Az énekesnek sikerült ezzel alaposan kihoznia a briteket a sodrukból. Egyik brit újságíró a Huffington Postban reagált Bieber beszólására. „William és Harry viccelődhetnek a herceg ritkuló haján, de ez nem azt jelenti, hogy idejön egy ilyen taknyos gyerek, mint Justin és elkezdhet ő is poénkodni rajta!”

Maga William herceg még nem kommentálta az esetet, de azt biztos, hogy nem zárta a szívébe a tinicsillagot, aki mostanában egyre többet balhézik, legutóbb egy repülőgépen hangoskodott tekintet nélkül mások nyugalmára, azelőtt pedig úgy összekaptak Selenával, hogy Justin végül az énekesnő fejéhez vágta: a lány nem érdemli meg őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek