Starity

Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebert!

2012. július 30. 09:09   |   Szerző: mis-tola-princess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csúnyán kiosztotta Justin Biebert egy kétgyermekes anyuka a repülőgépen, ugyanis kisfiát nem hagyta aludni az első osztályon hangosan ordibáló tinisztár.

hirdetés
Kiosztották a repülőgépen hangoskodó Justin Biebert!

A kanadai tinisztár hatalmas testőrségével váltott jegyet egy menetrend szerinti járatra Új-Zélandon, ahol a felszállás után hatalmas lármát csapva érezték jól magukat, a többi utas kárára – írja a TMZ.

Az utasok elmondása szerint nyomdafestéket nem tűrő szavakat használva beszélgettek egyre hangosabban és hangosabban, viszont az első osztályon foglaltak helyet, ezért a személyzet nem mert rájuk szólni. A fent említett kétgyermekes anyuka azonban ezt nyugodt szívvel tette meg, hiszen csemetéi képtelenek voltak elaludni a hangzavarban, így fogta magát és átment a tinibálvány kis csapatához, majd a következőt vágta Bieber fejéhez: „Fogd már be végre a szádat, és fejezd be a káromkodást, mert ez a viselkedés nem repülőgépre való!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek