Starity

Lindsay Lohan az új Gaga-klipben?

2012. augusztus 09. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mostanság főleg a botrányairól ismert, ám megváltozni készen álló színésznő a hírek szerint a Grammy-díjas énekesnő új klipjének főszereplője lesz. Ez könnyen el is képzelhető, mivel a két lány nemrég együtt lógott, közös kép is érkezett róluk, így felmerült, hogy közös munkát is terveznek majd a jövőben.

hirdetés
Lindsay Lohan az új Gaga-klipben?

Lady Gaga 2011 novemberében adta ki legutóbbi kislemezét, a Marry the Nightot, mely csúnyán elhasalt a listákon. Az énekesnő azóta kissé eltűnt a nyilvánosság elől, hogy idejét új albumának, és Born This Way Ball nevezetű turnéjának szentelje. Most viszont már eljött az idő, hogy Gaga információkat osszon meg a lemezről, mely 2013 elején érkezik majd, a tervek szerint még tavasz előtt.

Kiderült, hogy a korong az ARTPOP nevet kapta, melyet a pop-art mozgalom és Andy Warhol ihletett. Az albummal Gaga nagy visszatérést tervez, és a sokak által támadott Born This Way-éra után sok változással is készül. Ez az énekesnő stílusán is meglátszik, mivel egyre letisztultabb külsővel, és szebben jelenik meg mostanság.

A Lady nemrég megírta, hogy új kislemeze hamarabb jelenik meg, mint gondolnánk, így valószínűleg valamikor az ősz folyamán debütál majd a dal. A 2013-as korongról eddig egy számot hallhattunk, a turnén játszott Princess Die-t, mely feltehetőleg Diana hercegnőről szól. Az ARTPOP közreműködői között, pedig a hírek szerint ott lesz Kendrick Lamar, és a Whitesnake gitárosa, Doug Aldrich is.

Most felmerült egy újabb név is, akivel a Dance in the Dark énekesnője közösen dolgozna az új albuma kapcsán. A hírek szerint Lindsay Lohan szerepelni fog az egyik új Gaga-klipben, mey a 2013-as korongról érkezik majd.

A sokszor botrányaival a címlapokon lévő színésznő és a Lady közös munkája elképzelhető lenne, mivel a két lány nemrég összebarátkozott, amikor mindketten a Los Angelesben lévő Chateau Marmont hotelban tartózkodtak. Az énekesnő az esemény után több képet is feltett, és felvetette azt is, hogy Lindsay csatlakozik majd közösségi oldalához, a Littlemonsters.com-hoz.

A hír még nincsen hivatalosan megerősítve, de sokan reménykednek benne, hogy igaz, mert igen nagy sikereket érhetne el a kisfilm, tekintve, hogy minkét hölgynek szép számmal akadnak rajongói. Lindsay egyébként színészi karrierjét is kézben tartja, szerepet kapott a 2013-as The Canyons című filmben, és úgy néz ki feltűnik majd a Scary Movie 5-ben is.


a közös kép, melyet Gaga töltött fel

Arról még nincs információ, hogy Gaga mikor készít új klipet, de nemrég találkozója volt legutolsó profi kliprendezővel készült videójának, a Telephone-nak rendezőjével, Jonas Åkerlunddal, így sokan arra következtettek, hogy már tervben van az új videoklip.

A Lady egyébként nemrég egy új dalszöveget is megosztott, feltehetőleg az új album címadó dalából, mely nem az első kislemez lesz a korongról.


az új dalszövegrészlet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek