Starity

Christina Aguilera lemezborítót koppint

2012. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók és a kritikusok izgatottan várják a hetedik albumot, melyhez a készítők és Christina is nagy reményeket fűznek – bár már az első albumkép komoly kritikákat kapott.

hirdetés
Christina Aguilera lemezborítót koppint

Mint korábban már beszámoltunk róla, Christina Aguilera még ebben az évben tér vissza egy újabb albummal a showbizniszbe. Most a kíváncsiskodók újabb információt kapnak arról, mi mindent rejt még Christina a tarsolyában. Az első borítókép ugyanis tegnap látott napvilágot.

Nem titok, hogy a legújabb dalok muzikálisan ismét egy kis klasszikus hatást mutatnak majd. Christina legutóbbi albuma, a 2010-ben megjelent Bionic nem hozta el az énekesnőnek a várt sikert, s ezt a hölgy mögött álló menedzsment a szokatlan elektronikus hangzásnak tudja be. Hogy a fotó tükrözze a stílust, a 31 éves énekesnőt retro hangulatba helyezték, ám sokan már most elégedetlenek, hiszen a képen jól látszik a Photoshop.


Fotó: Twitter

A fényképeket Jake Bailey fotós készítette, aki korábban már Katy Perry albumához is készített fotósorozatot. Christinát a kritikusok máris koppintással vádolják, hiszen a felvétel kompozíciója nem tűnik túl eredetinek, mivel túlságosan hasonlít a híres jazz-énekesnő, Billie Holiday egykori lemezének borítójára.

A fotón a hölgy hasonló pózban ül, a kép szintén fekete-fehér, mely ugyanolyan sejtelmes hatást kölcsönöz mindkét felvételnek, valamint további elemek is megegyeznek, mint a sötét smink, a körömlakk, valamint feltűzött hajukban a fehér virág.

Az, hogy a sztárok koppintanak – hol csak véletlenül, hol szánt szándékkal –, már gyakorlatilag megszokott dolog. Bár a címoldal is fontos, a tartalom még inkább, amiről persze egyelőre nem tudunk véleményt mondani. Christina jelenleg még a stúdiómunkával van elfoglalva, ám izgatottan várja, hogy kezében tarthassa új albumát, melynek dalai érzelmesek, személyes élményekkel átitatva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek