Starity

Jason Derülo készen áll az apaságra

2012. augusztus 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Derülo nemrég jelentette be, hogy amit még akar az élettől az az, hogy gyerekei legyenek. Jordinnal el tudná képzelni a családalapítást.

hirdetés
Jason Derülo készen áll az apaságra

Jason Derülo és Jordin Sparks augusztus elsején ünnepelték első évfordulójukat. A két sztár nagyon boldog együtt, már a házasságról is beszélgetnek, sőt, Jason most elárulta, hogy ő már készen áll az apaságra is.

A 22 éves énekes legutóbb az ausztrál Nova FM-nek adott interjút, ahol arra a kérdésre, hogy mit szeretne még az élettől ezt válaszolta: „Azt, hogy gyerekeim legyenek. Majd Dan Gawnd megkérdezte, hogy Jordin Sparksszal-e, mire Jason válasza egy határozott igen volt.

Azt még Jason sem tudja, hogy mikor fognak családot alapítani Jordinnal, de ő a közeljövőben is el tudja képzelni, hogy apa legyen, viszont tisztában van azzal, hogy csak 22 éves, és még rengeteg ideje van.

Jordin még nem reagált párja nyilatkozatára, ám abban biztosak lehetünk, hogy Jasonnak nem kell a hazásságig várnia, hiszen az énekesnő már nem hordja az erénygyűrűjét. Jordin egy korábbi interjúban árulta, hogy 13 éves kora óra hordta, de már 22 éves, és ki tudja mi fog történni, így bizonyosan már nem igazán híve annak, hogy a házasságig tiszta maradjon.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek