Starity

Megjelent Bridgit Mendler első klipje

2012. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: lilla1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyar idő szerint ma reggel 5 órakor debütált az amerikai Disney Csatornán és a YouTube-on Bridgit Mendler első klipje, a Ready or Not.

hirdetés
Megjelent Bridgit Mendler első klipje

Mint a legtöbb Disney-sztár, Bridgit Mendler is belevágott az éneklésbe, a színészkedés mellett. Első albuma, a Hello My Name Is szeptemberben fog megjelenni, erről az első kislemez a Ready or Not lett. A hivatalos dalszöveges videó augusztus 3-án került fel az internetre, a héten pedig Bridgit minden nap egy rövid előzetest jelentetett meg a klipből.

A Sok sikert, Charlie Teddyje már megmutatta énektudását a világnak, ugyanis a sorozatban a főcímdalon kívül több dalt is énekelt, valamint főszerpelő volt a Disney zenés filmjében, a Limonádéban, ahol szintén megcsillogtatta tehetségét.

A Ready or Not egy vidám, bemutatkozó dal, lett Bridgittől. A klipben végig barátaival van és a dalban több híresség is megemlítésre kerül, például Vilmos herceg és Katalin hercegnő, vagy Oprah Winfrey, akinek a szöveg szerint Bridgit a szomszédja szeretne lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek