Starity

Tolvai Reni műkörmösnek tanul

2012. augusztus 12. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptembertől visszaül az iskolapadba a Megasztár nyertese, hogy elsajátíthassa a műkörmös szakmát.

hirdetés
Tolvai Reni műkörmösnek tanul
Fotó: TV2

Tolvai Reni egy ideje már saját magának készíti a műkörmöket, a szalonokban ülve megfigyelte, mit hogyan csinálnak a szakmabeliek, és rájött, hogy ez neki is menne.

„Most már kizárólag én készítem a körmeimet, s nagyon tetszik a dolog” – mondta a Borsnak Reni, aki szerint egy nő mindig legyen nő, és ezt igyekszik is hagsúlyozni a megjelenéseivel. A tökéletes öltözékhez és sminkhez pedig hozzátartozik a kézápolás is.

„Valószínűleg nem minden órán tudok majd részt venni, de így szakemberektől tanulhatok, s az sem utolsó szempont, hogy a tanfolyam OKJ-s végzettséget ad” – mondta a VIVA Cometen melleit megvillantó énekesnő.

Reni az új végzettsége ellenére sem tervezi jelenlegi életének feladásást, és saját szalon nyitását sem tervezi, hiszen az éneklésben látja továbbra is a jövőjét. Az újonnan megszerzett tudását így saját magán kívül csak a szűk baráti és családi köre élvezheti majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek