Starity

Kleopátra bőrébe bújt Britney Spears

2012. augusztus 13. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop hercegnőjeként elhíresült énekesnő legújabb parfümje fotózása kedvéért a Nílus hercegnőjévé változott.

hirdetés
Kleopátra bőrébe bújt Britney Spears
Fotó: Twitter

Britney Spears már évek óta uralja a parfümipart. Fantasy névre keresztelt illata 2010-ben az ötödik helyen szerepelt a TotalBeauty.com összeállításában, a Radiance még ugyanez év szeptemberében a boltok polcaira került és az utóbbi spin-off változatát, a Cosmic Radiancet is piacra dobták a tavalyi év folyamán. A kétgyermekes énekesnő azonban ezek után sem tétlenkedik, ugyanis hamarosan megjelenik legújabb parfümje.

A pop koronázatlan hercegnője néhány napja vett részt a szeptember elsején debütáló következő illata, a Fantasy Twist fotózásán, melynek során Egyiptom királynőjének, Kleopátrának öltöztették.

„Ma előhoztuk a belső Kleopátrámat az Elizabeth Ardennel közös Fantasy Twist fotózásán. Az illat szeptember elsején jelenik meg” – csiripelte a 30 éves X Factor-mentor Twitteren.

A fotózás két napig tartott és Britney mindkét nap feltöltött egy-egy képet a mikroblogra. A második fotón kedvese, Jason Trawick szerint hasonlít az 1937-ben elhunyt Jean Harlowra, akit Hollywood szőke bombázójaként emlegettek és olyan filmekben szerepelt, mint a Goldie és a Platinum Blonde.

A Fantasy Twist kettő az egyben parfüm lesz, mivel Britney két kedvenc és leghíresebb illatát ötvözték egy különleges, gömb alakú üvegcsében, aminek egyik felében a Fantasy, a másikban pedig a Midnight Fantasy található.

Fotó: People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek