Starity

Cheryl Cole csont és bőr

2010. július 23. 16:04   |   Szerző: Beszti

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cheryl Cole mostanában nagyon nincs jól. Nemrég engedték haza a kórházból ahol a maláriafertőzése miatt kezelték és ha ez még nem lenne elég a betegség miatt 40 kilóra fogyot.

hirdetés
Cheryl Cole csont és bőr

Cheryl Cole július 3-án került kórházba maláriafertőzése miatt és az élete egy hajszálon függött, nehezen tudott beszélni és csak oxigénmaszk segítségével kapott levegőt. Jelenleg otthon lábadozik és édesanyja, valamint barátai vigyáznak rá.

A News of the World információi szerint az énekesnő betegsége miatt annyira legyengült, hogy közel 40 kilóra fogyott és csontjai csaknem kiszúrják a bőrét! Az orvosok ezért azt látták helyesnek, ha egy időre eltiltják a tánctól és még fél évig semmilyen megerőltető mozgást sem végezhet. Így Cheryl kénytelen volt lemondani fellépéseit és jó ideig még az X-Factorba sem térhet vissza. Gyógyulása után pedig azonnali hízókúrára lesz szüksége.

Jobbulást Chezza!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek