Starity

Liam Hemsworth imádja Miley új frizuráját

2012. augusztus 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színész teljesen odavan menyasszonya új, rövid, platinaszőke hajáért.

hirdetés
Liam Hemsworth imádja Miley új frizuráját

Hatalmas port kavart Miley Cyrus legutóbbi drasztikus hajvágása, amikor is jótékony célból megvált eddigi vállig érő, platinaszőke hajkoronájától. A végeredmény meghökkentő, és sokaknál kiverte a biztosítékot, de az egykori Disney-sztár imádja új frizuráját és igazán szabadnak, boldognak és szépnek érzi magát.

„Az új frizurája, annyira tükrözi az énjét. Ez az amit már olyan régóta szeretett volna, de a munkája miatt nem tehette. De most szabadnak érzi magát és ez az első olyan drasztikus tette, amivel kifejezheti magát. Biztos vagyok benne, hogy az emberek rossz dolgokat fognak róla híresztelni a haja miatt, de ez őt egyáltalán nem érdekli. Az ő haja, az ő stílusa és azt csinál, amit akar! Imádja az új külsejét – árulta el egy bennfentes a HollywoodLife-nak.

Miley nincs ezzel egyedül, ugyanis a forrás szerint vőlegénye, Liam Hemsworth is teljesen odavan kedvese új hajáért:

„Liam egyszerűen imádja és szerinte nagyon dögös. Csak kifejezi a külsejét kissé izgatottan és dögösen festve a folyamat alatt. Imádjuk!” – zárta mondandóját a közeli ismerős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek