Starity

David Guetta újra Siával működött közre

2012. augusztus 14. 13:01   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Titanium sikerei láttán a francia lemezlovas és az ausztrál énekesnő újabb közös dalt jelentetett meg.

hirdetés
David Guetta újra Siával működött közre

Nem csoda, ha egy közreműködés sikeres, a következőig nem kell sokat várni. Így van ez David Guettával és Siával is, akik a tavalyi év egyik slágere, a Titanium kiadása után egy újabb közös dallal jeletkeznek. A She Wolf (Falling To Pieces) című szám David Guetta albumának újrakiadásán kap helyet. A Nothing But The Beat 2.0 szeptember 7-én kerül piacra.

Sia társszerzője volt az új dalnak, de a Titaniumnak is, ami idén első volt a Nagy-Britannia top 40-ében, a Billboard zenelistán pedig jelenleg a nyolcadik. A dal világszerte nagyon jól alakított a toplistákon, a két társszerző pedig azóta a Wild Ones című dal egyik remixén is együtt dolgozott, ám arra is találtak időt, hogy ismét egy közös dalt adjanak ki. A francia lemezlovas, aki egyébként a Forbes által összeállított leggazdagabb lemezlovasok negyedik helyén áll, 8,7 millió fontos nyereséggel, egy belgiumi fesztiválon mutatta be a She Wolf (Falling To Pieces)-t, amit nemrég közzé is tett a világhálón.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek